شرایط نگهداری و استفاده از ظروف چدنی "نالینو"
1- قبل از استفاده از ظروف چدنی برای بار اول آن را با کمی روغن چرب کرده و برای کارایی بیشتر یک ساعت در همان حالت قرار دهید.
2- پس از هر بار استفاده، ظروف چدنی خود را با مایع ظرفشویی و یک اسفنج نرم ساینده بشویید و بلافاصله ظرف را با حوله کاملا خشک کنید تا خشک شود.
3- برای افزایش عمر ظروف چدنی ابتدا غذا را در ظرف قرار دهید و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید.
4- هنگام شستن ظروف چدنی از ماشین ظرفشویی یا اسفنج ساینده تهاجمی استفاده نکنید.
5- ظروف چدنی را تا خنک شدن کامل نشویید.
6- به هیچ عنوان ظروف چدنی را در یخچال یا سینک قرار ندهید.
7- غذا را پس از پخت در ظروف چدنی رها یا نگهداری نکنید.
8- ظروف چدنی را در مکان های مرطوب و یخچال نگهداری نکنید.
9- از ریختن آب در ظروف چدنی و نگهداری آب به مدت طولانی پس از پخت در ظروف خودداری کنید.
10- از شوینده های غیر استاندارد و مضر که برای شستن ظروف چدنی مناسب نیستند استفاده نکنید.
مزایای استفاده از ظروف چدنی نالینو
پختن غذا با حداقل مصرف روغن / تامین مقداری از آهن مورد نیاز بدن / انتقال حرارت یکنواخت به غذا / حفظ ارزش غذایی غذا / اجازه استفاده از ظروف پخت و پز روی آتش طبیعی مانند اجاق گاز و اجاق گاز / حفظ درجه حرارت غذای پخته شده برای مدت قابل توجهی پس از اتمام پخت / روکشی منحصر به فرد و بی ضرر برای ظروف چدنی “نالینو”.